Krantenwijk.Blogspot.nl

dinsdag 8 juni 2010

Bezorger worden bij Interlanden Spreigroep


Als bezorger bij Interlanden Spreigroep breng je wekelijks reclamefolders en huis aan huis kranten rond. Wat je precies gaat bezorgen hangt af van de wijk die je toegewezen krijgt. In sommige wijken kun je ook beide bezorgen. Dus zowel folders als kranten.

Gesealde verspreiding
Bijna in heel Nederland worden de folders van Interlanden Spreigroep geseald verspreid. Dit betekent dat je kant-en-klaar in folie verpakte folderpakketten bezorgt. De folders worden door Interlanden bij je thuis afgeleverd. Voor een aantal wijken geldt dat je de folders of kranten zelf moet ophalen bij een afgiftepunt. Deze afgiftepunten, depots genoemd, liggen dicht bij jou in de buurt. Je hoeft dus niet ver te fietsen om de folders en/of kranten op te halen. 

Bezorgdagen
De bezorgdagen bij Interlanden Spreigroep zijn verdeeld over de voorweek (maandag en dinsdag), de midweek (in combi met een huis aan huis krant) en
de eindeweek (vrijdag of zaterdagochtend). 

25.000 bezorgers !
De organisatie Interlanden is een van de grotere verspreiders van reclamefolders in Nederland. Bij het bedrijf werken circa 25.000 bezorgers jong en oud. Het merendeel van de bezorgers is tussen de 13 en 16 jaar oud.

Lees ook:
Bezorger worden | werken als vakantiebezorger of vast?
Kranten en folderbezorger meest genoemde fooienontvangers
Hoe vraag je als bezorger salarisverhoging?
Krantjes bezorgen: kiezen voor ochtendkrant bezorgen of middagkrant?
Geld belangrijkste motivatie folders bezorgen

 Terug naar homepage

Share/Bookmark