Krantenwijk.Blogspot.nl

zondag 17 maart 2013

Bijbaantje 13 jaar ? | folders bezorgen

bijbaantje 13 jaar  folders bezorgen
bijbaantje 13 jaar  folders bezorgen
Wie een bijbaantje zoekt en 13 jaar is kan aan de slag als bezorger. Een leuk bijbaantje als je 13 jaar bent is folder bezorgen. Je bezorgt dan reclamefolders of huis aan huis kranten in je eigen woonwijk of ergens in de buurt. Vanaf 15 jaar word je keuze uit mogelijke bijbaantjes iets ruimer. Je kunt vanaf die leeftijd ook  krantenwijk bezorgen.

Bijbaantje 13 jaar, ga folders bezorgen!

Met de huidige slechte economische situatie is het krijgen van een bijbaantje voor iemand van 13 jaar knap lastig. Veel bedrijven sturen momenteel veel jongeren naar huis omdat ze willen bezuinigen. Maar wist je dat veel bedrijven die folders bezorgen het hele jaar druk bezig zijn met het werven van bezorgers? Met name jongeren van 13 jaar of 14 zijn
erg gewild en kunnen zo aan de slag.


Belangrijke punten bijbaantje als bezorger

Voordat je besluit om een bijbaantje te zoeken als bezorger, is het verstandig na te denken of dit bijbaantje bij je past. Allereerst moet je je bedenken dat het werken als bezorger de ideale bijbaan is voor iemand van 13 of 14 jaar. Het verdient vaak beter dan andere soorten bijbaantjes die je op deze leeftijd mag doen van de wet. Daarnaast moet je weten dat het werken als bezorger best zwaar kan zijn en soms een beetje saai. Je moet elke week beschikbaar zijn, dat is een belangrijke voorwaarde. Wanneer je op vakantie gaat of ziek bent, moet je zelf een vervanger regelen. Indien je dit niet lukt, dan helpt de verspreidorganisatie je handje mee.

folders bezorgen bezorger worden
folders bezorgen - bezorger worden - bezorgjobs.nl
Het prettige aan een bijbaantje als bezorger is het feit dat je redelijk veel vrijheid hebt. Je bepaalt zelf hoe laat je begint met bezorgen, mits je je werk maar binnen de vastgestelde dagen af krijgt. In veel gevallen zijn dat 2 of zelfs 3 dagen.

Daarnaast is bij het kiezen van een werkgever belangrijk om te weten of de folders geseald (voorverpakt) worden aangeleverd of dat je de folders zelf nog moet vouwen en insteken. Met name folders vouwen en insteken kan aardig wat tijd in beslag nemen en maakt het werk er niet altijd leuker op. Daarentegen wordt de tijd die je aan deze klus besteed uiteraard gewoon betaald.

Lees ook:
Geld belangrijkste motivatie folders bezorgen
Bezorger worden | werken als vakantiebezorger of vast?
Kranten en folderbezorger meest genoemde fooienontvangers

Terug naar homepage
krantenwijk.blogspot.com

Share/Bookmark