Krantenwijk.Blogspot.nl

zondag 12 augustus 2012

Krantenwijk-bezorger worden bij Persgroep distributie

Persgroep Distributie |  Bezorgen van  Dagbladen (ochtendkranten en middagkranten) | Bezorgdagen maandag t/m zaterdag | Werktijden ’s ochtends voor 07.00 uur of ‘s middags voor 18.00 uur | Extra vergoedingen o.a. winter- of zomerbonus | Periodieke uitbetaling 1 x per maand

---------------------------------------------------------------------------
Ochtend of middag krantenwijk
Persgroep distributie is uitgever van een aantal grote landelijke dagbladen waaronder de Volkskrant, AD en Trouw. Bij Persgroep zijn ruim 15.000 bezorgers actief voor zowel de ochtendkranten (Volkskrant, AD, nrc-next en Trouw) als de middagkranten (NRC Handelsblad en Het Parool).

Salaris krantenwijk
Wat je bij Persgroep distributie verdient, verschilt per wijk. Bezorgwijken kunnen namelijk verschillen in grootte en sommige wijken zijn moeilijker dan de andere. Persgroep betaalt bezorgers per bezorgde krant en aanvullende een extra toeslag. Naast je reguliere maandsalaris ontvang je ook een regenpak en uiteraard dagelijks een gratis dagblad naar keuze. Mooi meegenomen dus. Volgens de informatie van Persgroep kan een bezorger van 15 jaar al gauw zo een 8 euro per uur verdienen met dagbladen bezorgen. Dat is dus meer dan iemand die vakkenvult in de supermarkt. 

Extra vergoedingen Naast je gewone salaris ontvang je ook een winter- of zomerbonus. Hieraan zijn echter wel enkele
voorwaarden verbonden. Zo moet je bijvoorbeeld 9 weken lang de krant iedere dag op tijd te bezorgen.

Bezorgtijden

Als ochtendbezorger bij Persgroep distributie dien je te zorgen dat de kranten voor 7.00 uur in de bus liggen bij de abonnees. De kranten haal je ’s ochtends vroeg zelf op bij de plaatselijke uitdeelpunten. In elke gemeente heb je er een.  Avondkranten moeten 's middags voor 18.00 uur bezorgd zijn.
---------------------------------------------------------------------------

krantenwijk-bezorger worden bij Persgroep


Bezorgen ochtendkrant : De Volkskrant, AD, nrc-next en Trouw
Bezorgen middagkrant : NRC Handelsblad en Het Parool
---------------------------------------------------------------------------

» Naar beginpagina
Share/Bookmark