Krantenwijk.Blogspot.nl

woensdag 12 mei 2010

Bijbaantje als krantenwijk bezorger bij Wegener


Ook Wegener Nieuwsmedia zoekt bezorgers voor haar regionale dagbladen in de  provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant en Zeeland. De minimum leeftijd is 15 jaar maar ook ouderen zijn welkom. Wegener heeft circa 9.000 bezorgers die dagelijks bijna 1 miljoen kranten thuisbezorgen.

Let op! UPDATE
Met ingang van 20 januari 2014 worden de ochtendkranten Algemeen Dagblad, NRC Next, Volkskrant en Trouw niet meer door de bezorgers van Persgroep bezorgd, maar door Wegener. De bezorgers van Wegener die momenteel BN DeStem, Brabants- en Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, De Stentor en De Twentsche Courant Tubanta thuisbezorgen, krijgen nu extra dagbladen mee in de krantentas. 

Werkzaamheden
's Ochtends haal je je kranten en bijlagen op bij het depot waar de dagbladen worden afgeleverd. Na het tellen van het aantal exemplaren worden de kranten door jou bezorgd. Hiervoor krijg je een looplijst. Hierop staan de adressen van de abonnees. Je begint vroeg want voor 7 uur moet je bezorgronde erop zitten.

Salaris krantenwijk
Een krantenwijk heeft gemiddeld 50 tot 125 abonnees. Bij het Brabants dagblad ontvang je hiervoor een salaris tussen de € 140 en € 240 per maand. De daadwerkelijke hoogte van je vergoeding hangt af van
het tijdstip van bezorgen en de grootte van je krantenwijk.

Regionale dagbladen Wegener

Solliciteren als krantenbezorger
Wie interesse heeft in een bijbaantje als krantenwijk bezorger, kan zich aanmelden op de website van Wegener. Dit krantenbedrijf is uitgever van de volgende regionale dagbladen:

•    De Gelderlander
•    Brabants Dagblad
•    De Stentor
•    De Twentsche Courant Tubantia
•    BN/De Stem
•    PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Terug naar homepage
Share/Bookmark