Krantenwijk.Blogspot.nl

woensdag 4 april 2012

Albert bezorgen salaris voorwaarden en vacatures

Albert, het thuisbezorgservice voor boodschappen van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall zoekt bezorgers die willen werken als chauffeur. Door de toenemende vraag aan thuisbezorging zijn er bij Albert veel bezorger vacatures. Lees hier alles over het bezorgen voor Albert, salaris voorwaarden en contractmogelijkheden.

Albert salaris voorwaarden en werktijden

Albert salaris voorwaarden zijn gunstig. Je krijgt betaald op basis van de CAO voorwaarden van Albert. Bovendien heb je recht op winstdeling en maak je gebruik van
gunstige regelingen zoals korting bij aankopen uit het productassortiment van AH. Als Albert bezorger krijg je bij aanvang een halfjaarcontract. Na 6 maanden volgt een beoordeling en bij wederzijdse tevredenheid volgt een vast contract. Wat betreft de werktijden heb je de mogelijkheden om te  kiezen uit een contract met werktijden van maximaal 12 uur per week of 30 uur. Je dient minimaal 2 dagen per week beschikbaar te zijn als bezorger.

Overzicht voorwaarden
- Bezorgen bij Albert vindt plaats van maandag tot zaterdag tussen 7 en 10 uur 's avonds
- Op zaterdag bezorgen alleen overdag
- Contract met werktijden van maximaal 12 uur per week of 30 uur
- Uitbetaling salaris elke 4 weken
- Salaris volgens collectieve arbeidsvoorwaarden (CAO) Albert 
- Uurloon vergoeding op basis van CAO voorwaarden Albert
- Periodieke winstdeling 
- Korting bij aankopen boodschappen Albert Heijn (AH)

Vacatures bij Albert

Naast bezorger zijn er ook diverse andere vacatures bij Albert. Zo zijn er vacatures beschikbaar voor magazijnmedewerker, medewerker Klantenservice en ook zoekt Albert Teamleiders. 

Interessante links

Share/Bookmark