Krantenwijk.Blogspot.nl

maandag 5 maart 2012

Bezorger worden | werken als vakantiebezorger of vast?

Bezorger worden
Bezorgen alleen in de vakantie of bezorger worden voor vast? Beide is mogelijk. Veel bedrijven die zich bezighouden met het rondbrengen en verspreiden van folders, kranten en post zijn het het hele jaar door op zoek naar bezorgers.

Bezorger worden | past dit bijbaantje bij mij?
Het bijbaantje van bezorger is voor iedereen geknipt die zelfstandig en zonder directe toezicht van een leidinggevende lekker wil bijverdienen. Het spreekt voor zich dat je weet van aanpakken en dat ze op je kunnen rekenen.

Veel vrijheid om werktijden zelf in te delen
Gelukkig heb je als bezorger veel vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Regent het toevallig net, dan bezorg je gewoon wat later. Als je werk folders verspreiden is, dan bezorg je in principe 1 of 2 dagen per week.Bij kranten bezorgen zoals zoals bezorgen van De Volkskrant, NRC of De Telegraaf heb je minder
vrijheid om je bezorgtijden flexibel in te plannen. De dagbladen moeten nu eenmaal voor 7 uur 's ochtends zijn thuisbezorgd. In het weekend voor 8 of 9 uur.

Post bezorgen gebeurt veelal op vastgestelde dagen in de week. Als zaterdagbezorger bij PostNL bezorg je alleen op zaterdag. Normaal gesproken bezorg je als postbezorger elke dag. Andere postbedrijven
hebben bijvoorbeeld weer slechts 2 vaste bezorgdagen.

Lees ook:
Krantenwijk | Hoe lang ben je bezig met bezorgen?
Kranten en folderbezorger meest genoemde fooienontvangers
Hoe vraag je als bezorger salarisverhoging?
Krantjes bezorgen: kiezen voor ochtendkrant bezorgen of middagkrant?
Geld belangrijkste motivatie folders bezorgen

 Terug naar homepage
 krantenwijk.blogspot.com
Share/Bookmark